Om Anyday Nuts

Til de naturligt gode stunder i hverdagen.

ANYDAY Nuts er tørristede uden olie for at opnå den bedste smag. Nogle fås smagt let til med salt, andre er bare helt naturlige. Helt perfekte som en naturlig snack til de små pauser, hvor vi somme tider glemmer at stoppe op.

Når vi spurter gennem hverdagen, er det let at overse de små specielle stunder, som bare flyver forbi. Som et tilfældigt møde med en god ven. En kort gåtur i solen fra arbejde til træning. Eller et par minutters pludselig tid til dig selv, mens du venter på en forsinket bus… 

Vi er overbevist om, at det er netop den slags små stunder i hverdagen, der gør gode dage endnu bedre. Og vi tror på, at det er sundt at tillade sig at nyde lidt nu og da, og ikke kun at gemme det til weekenden. Derfor har vi prøvet at finde noget, der er let at tage med sig og at finde frem, når den lille snacksult trænger sig på. Eller når du bare vil unde dig selv en pause fra hverdagens jag.

ANYDAY Nuts er naturlige gode nødder. Dem kan du nyde med god samvittighed, for de er fyldt med naturligt sunde ting. Og vi har bestemt os for at gøre dem til en naturlig del af hverdagen. Men frem for alt vil vi inspirere dig til at lægge mærke til alle de der små øjeblikke, der allerede findes i dit liv. Så husk at nyde det gode her og nu. Når som helst. Hvor som helst. ANYDAY.

ANYDAY NUTS ER NEMME AT FINDE, MEDBRINGE OG OPBEVARE,

FOR GODE TING SKAL HAVE EN NATURLIG PLADS I HVERDAGEN.

Dy roasted, no oil added

ANYDAY NUTS ER RISTET UDEN OLIE FOR BEDSTE SMAG OG SPRØDHED.

NOGLE FÅS SMAGT LET TIL MED SALT, ANDRE ER BARE HELT NATURLIGE.